Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amit tudni kell Emma Watson-ról...

2009.12.19

Életrajz:

Teljes név:Emma Charlotte Duerre Watson

Becenév:OnetakeWatson; Em

Született : 1990. április 15. Párizs; Franciaország
Életkor : 17
Hajszín : sötétszőke; a film kedvéért festik barnára
Szemszín : barna
Magassága: 168 cm
Horoszkóp : Kos
Kínai horoszkóp : Ló
Szülei : Jacqueline Watson(1959) és Chris Watson(1959)
Testvére : Alex Watson(1993)
Nagymama : Freda Watson
Motohaanyja : Julie (1960)
Mostohatestvére: Elizabeth (1991)
Állatok : 2 macska (Bubble és Domino), melybol Domino Alexé
Muvészet : Ének; tánc; színészkedés
Sport:
Gyeplabda ; síelés; tenisz; pingpong; méta; golf
Utálja : Matekot, a földrajzot, latint, klasszikust és az operát


 

Életrajz

Emma Charlotte Duerre Watson 1990. április 15-én este 6-kor született Párizsban, Franciaországban Jacqueline és Chris Watson elso gyermekeként. Szülei mindketten ügyvédként praktizálnak. Emma 5 éves volt, mikor családjával együtt visszaköltöztek Angliába. Öccsével, Alexanderrel együtt (aki 3 évvel fiatalabb nála) Oxfordshire-be költöztek, ahol Édesanyjukkal élnek az iskolaidoszak alatt.

1995 szeptemberében, 5 évesen Emmát felvették a Lynamba, az oxfordi Dragon Iskola tekintélyes óvodájába (iskolai elokészíto), ahol kialakult a versek iránti imádata. Érdeklodése el is nyerte jutalmát, amikor 7 évesen megnyerte a Daisy Pratt versmondó versenyt James Reeves 'A Tenger' címu versének eloadásáért.

1998 szeptemberében, 8 évesen Emma a Dragon Iskolába kezdett járni, ahol nagyon boldog 5 évet töltött, amikor nem forgatott. 1999-ben, 9 évesen lehetosége volt jelentkezni az elso Harry Potter film szereploválogatására. A többi már történelem.

2000-ben, 10 évesen kezdte el élete elso filmforgatását és rettentoen izgult.

Premierje napján, a Harry Potter és a Bölcsek Köve az egész világon rekordokat döntött és a kritikusok nem gyozték dicsérni Emmát Hermione alakításáért.

2000 és 2007 között Emma 5 HP filmben tunt fel. Ez ido alatt egyre növekvo népszerusége több díjhoz is hozzájuttatta, mint például az AOL Moviegoers' Awards Legjobb Színészno díja (kétszer megnyerte és még egyszer jelölték) és még további megszámlálhatatlan díj beleértve a német Bravo magazin Otto-díja.

A 2005-ös Teen Vouge és a 2007-es Tatler magazin címlapján való szereplésével Emma lett a legfiatalabb sztár, aki feltunt ezen újságok elején, azok elso kiadása óta. Még az a megtiszteltetés is érte, hogy felkérték, mondjon beszédet az Oxfordi Egyetem híres Oxford Union eseményén több száz agyas diák elott.

Nemrég bejelentette, hogy megegyeztek a Warner Bros-szal, és az utolsó két HP filmben is O alakítja Hermionét, a rajongók legnagyobb megkönnyebbülésére, mivel több helyen is azt lehetett hallani, olvasni, hogy nem vállja a szerepet. Emmának azonban soha nem volt szándéka hátrahagyni Hermionét, egyszeruen csak biztos akart lenni benne, hogy össze tudja egyeztetni a forgatást az iskolával.

Mindig is szeretett tanulni és néhány jellemvonást megoszt Hermionéval, mivel nyolc csillagos ötöst és ketto sima ötöst kapott a GCSE vizsgáin (érettségi) 2006-ban. 2007 májusában újabb vizsgákat tett (A/S vizsgák) rajzból/muvészetbol, muvészettörténetbol, angolból és földrajzból. Egy tantárgyat ki fog választani (muvészettörténet), és erre fog koncentrálni a következo évben, illetve a 2008-as A-szintu vizsgáján.

Szabadidejében nagyon szeret visszatérni az iskolába, ahol barátaival lehet, imád sportolni (hoki, tenisz és kézilabda), festeni, énekelni és táncolni (kétszer is részt vettek a nemzetközi Rock Challenge táncversenyen).

2007-ben és 2008-ban újabb kihívások várnak rá: a hatodik HP film forgatása és A-szintu vizsgája. 2009-ben remélhetoleg egyetemre megy, miután kivesz egy év szabadságot. Plusz folytatja a filmezés és a tanulás összehangolását. Reméli hamarosan újra szerepelhet színpadon, ahogy régen is tette.


 Kedvencek:

1) Szín: rózsaszín,piros,kék
2) Együttes: Postal service
3) Album: Joni Mitchell - "Blue"
4) Dal: Alanis Morissette - Thank You
5) Musical: Chicago
6) Mozi: Notting Hill
7) Színész: Johnny Depp
8) Színésznő: Julia Roberts
9) Könyv: The Remains of the Day
10) Író: Carlos Ruiz Zafron
11) Festő: Euan Ugrow és Gustav Klimt
12) Ruhaüzlet: Harvey Nichols
13) Tervező: Chanel
14) Étel: Olasz, Francia és Spanyol ételek. Particulary spagetti
15) Egyszerű étel: Toast és forró csoki
16) Ital: narancsjuice, limonádé
17) Autó: nem tudok semmit az autókról, ezért nem kedvelem őket
18) Nyaralóhely: Franciaország
19) Sport: Gyeplabda
20) Állat: Macska
21) Sorozat: Jóbarátok


 Gyakran ismételt kérdések

Emma vegig fog szerepelni a HP filmekben?
Igen, nehany pletyka ellenere, Emma bejelentette, boldog, hogy sikerult dulore jutniuk az utolso ket film forgatasat illetöen.

Emma Franciaorszagban vagy Angliaban szuletett?
Emma a szerelmesek fövarosaban szuletett. Parizsban, Franciaorszagban.

Meg fog valaha is latogatni mas orszagokat?
Emma nagyon elfoglalt, es amikor nem forgat, akkor iskolaban van, tehat azokat az orszagokat latogatja meg, amelyeket a Warner Bros. kivalasztott neki, hogy a HP-t reklamozza; de talan egyszer a nyaralasa folyaman meglatogatja a Te orszagodat. Ki tudja!?

Emma es Daniel Radcliffe jarnak?
Nem, ezt teljes biztonsaggal mondhatom, es ugyanez vonatkozik Rupert Grintre, Tom Feltonra es a HP egesz stabjara; csak baratok.

Mi Emma e-mail cime?
Nagyon sajnalom, de ez privat informacio.

Van Emmanak myspace/facebook/bebo oldala?
Nincs, szoval ha latsz valakit, aki Emmanak mondja magat, legalabb tudod, hogy hazudik.

Elolvassa a neki irt leveleket, hogy irhatok neki?
Emma annyi levelet olvas el, amennyit csak tud. Tipp: legyen a leveled frappans es eredeti, igy sokkal nagyobb az eselye, hogy Emma kezebe kerul. Erre a cimre irhatsz neki:

Emma Watson
c/o Harry Potter Productions
Leavesden Studios
P.O. Box 3000
Leavesden
Hertfordshire
WD25 7LT
England

Dohanyzik?
Nem, Emma nagyon egeszseges eletet el.

Mit gondol Emma arrol, hogy privat kepei kerulnek fel egyes weboldalakra?
Nagyon duhiti Emmat, hogy vannak olyan emberek (akik rajongoknak nevezik magukat), akik megsertik a maganeletet, es ami meg fontosabb Emmanak, a baratai maganeletet. Tudja, hogy nagyon sokan hasznaljak fel a kepeit, hogy a Emma barataikent pozoljanak, es azt tanacsolja, hogy soha ne dolj be olyan embernek, aki az o baratjanak mondja magat!

Mi Emma e-mailcíme/MSN címe/telefonszáma/lakcíme?

Sajnáljuk, ezek Emma privát információi.

 

Igaz, hogy Em járt Daniel Radcliffel?

Nem, ez egy valótlan pletyka, közöttük kizárólag barátság van.

 

Emma melyik iskolába jár?

A Dragon School elvégzése után jelenleg a szintén oxfordi Headington School tanulója.

 

Emma Oxfordban, vagy Párizsban született?

Emma a szerelem fővárosában, Párizsban látta meg a napvilágot.

 

Hány éves Emma?

Em 2007. április 15-én lett 17 éves.

 

Emma szokott járni külföldi országokba?

Emma nagyon elfoglalt, de egyébként egyik kedvenc időtöltése az utazás. Azonban, ha munkahelye, a Warner Bros. stábutat szervez külföldre, általában őt is hívják.

 

Barátai hogyan szólítják Emmát??

Emma beceneve leggyakrabban Em, azonban kollégái gyakran One Take Watson-nak is hívják, ami onnan ered, hogy Emmával egy jelenetet általában csak egyszer kell felvenni, ez is bizonyítja színészi tehetségét.


 Események

2007. Július 12.

today live interjú

2007. Július 11.

late show, david lettermannal

2007. Július 9.

kéz-, láb-, és pálcalenyomatvétel

2007. Július 9.

aol "unscripted" interjú

2007. Július 9.

sajtókonferencia

2007 Július 8.

los angeles premier

2007. Július 4.

párizs premier

2007. Július 3.

london premier

2007. Június 29.

iskola vége


Hermione Granger naplója

2005.1.30. Kedves Naplóm! Ma igen mozgalmas napom volt...Véletlenül elkéstem a gyógynövénytanról! Mrs. McReady nem engedett el óra után-nagyon dicsérte tehetségem. Ez nem fontos,de viszont egyvalami igen.A 7-es Tom ma írt egy szerelmes verset! Nekem! Szerelmes! Belém!El tudod hinni?Lilly-vel küldette hozzám,mert úgy látszik félt idehozni személyesen.Idézek belőle: (nem lesz olyan biztos,mert elraktam a ládikámba,és már nem tudok igazán visszaemlékezni rá)Tehát: ,,Kedves Hermione Szeretlek te rózsaszál Úgy ragyogsz nékem Mint a csillag az égen!" Ennyi. Ennyit írt,de...Ez olyan csodás érzés! Azt hiszem...Nos...Hogy én is szerelmes lettem! Ilyet nem éreztem vagy ezer éve! Ennyit mára Kedves Naplóm,holnap is írok! Hermione Granger u.i.:lehet,hogy holnap nem,de holnapután tuti!

2005.1.31. Kedves Naplóm! Elvonatkoztatok most Tomtól,és másról írok! A szüleim írtak,hogy elköltöznek Fintslybe. Nem tudom,hogy miért,ennyit írt meg. Fintslybe. Fintslybe. Oké.(Jelenleg nagyon nem tudok mást hozzászólni) Draco ma megdicsérte a ruhámat. Ugyanaz a talár volt rajtam,ami mindig is szokott.Mostanában elég fura hozzám. Igazából nem tuom,és nem is érdekel. Harry-vel ma találkoztunk Mirtillel.Igen,Hisztis Mirtillel. Arról próbált engem meggyőzni,hogy a békarántotta nagyon finom,és hogy az a világ legédesebb állata. Majdnem kihánytam az ebédet,amikor elmesélte,hogy amikor a békák "ürítenek",akkor a gyomrukat is kiköpik. Aztán meg ha megint éhesek lesznek,akkor meg újra megeszik!!!(FÚÚÚÚJJJ) Azt hiszem,most elmegyek a bagolyházba. Talán ott találom tomot. Akkor sok szerencsét magamnak! Hermione Granger u.i.:most nincsen utóirat


 Küldj levelet Emmának!!!

 

Emma Watson
c/o Harry Potter Production
Leavesden Studios
P.O. Box 3000
Leavesden
Hertfordshire WD25 7LT
England


Hermione Granger
C/O Warner Bros
4000 Warner Blvd
Burbank, CA 91522


Emma Watson
C/O PFD
Drury House 34-43
Russel Street
London WC2B 5HA
United Kingdom

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

csikpalfalva 5

(demeter eva, 2017.04.18 19:15)

erdemes szeretni ot
nem erdekes en ugy is szeretem

Emmaa Watson c/o harry potter productions leavesden studios p/o box 3000 leavesden herdfhorsire WD25 7LT england

(TAMÁS, 2015.09.30 17:22)

nagyon nagy rajongód vagyok!!!!!

england

(Emma Watson, 2015.09.29 20:17)

szia! nagyon nagy rajongód vagyok!!!!
főleg a harry potter filmből!!!!

Hermione

(Horváth Patrik, 2011.02.26 16:03)

Szia szertném elkérni a telefonszámod ere az e-maíl címre küld létszíves .h.patrak_13@freeemail.hu

ez e-mail vagy nem

(dj tes , 2010.12.10 22:55)

ez e-mail vagy nem

romania

(szilveszter, 2010.08.18 09:58)

bocs hogy rosz cimet attam meg de az email em nem megy de hat I Love You az email cim scpolipconstructsrl@yahho.com puszi szia!!!!!!!!!!!!

batista_csiki

(csiki szilveszter, 2010.08.17 19:20)

szia van baratod ha nincs en szivesen leszek az id-m batista_csiki ha nem banod le irod a te id et es baratkoszhatnank harry potter le van tojva hat irj visza puszi puszi puszi szeretlek I Love You